شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند
واکسیناسیون بیش از 6000 نفر از مردم شهرستان فراشبند در برابر کرونا از ابتدای واکسیناسیون تا کنون
از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون در شهرستان فراشبند، بیش از 6 هزار نفر از گروه های سنی اعلام شده در شهرستان فراشبند در برابر بیماری کرونا واکسینه شدهاند.
از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون در شهرستان فراشبند، بیش از 6 هزار نفر از گروه های سنی اعلام شده در شهرستان فراشبند در برابر بیماری کرونا واکسینه شدهاند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، معاون بهداشتی شبکه و رییس مرکز بهداشت شهرستان، با اشاره به اینکه بر اساس سند ملی واکسیناسیون و طبق جدول زمانبندی شده وزارت بهداشت، تمامی سالمندان و گروههای هدف در این طرح، واکسینه می شوند، گفت: درحال حاضر واکسیناسیون افراد بالای 55 سال در پایگاههای واکسیناسیون در حال انجام است و به محض تغییر گروههای سنی پایینتر، به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

«اکبر نوربخش» افزود: با توجه به توزیع مناسب واکسن در سطح شهرستان و اثر بخشی موثر همه انواع این واکسنها بر ویروس کرونا، انتظار می رود، شهروندان پس از تماس تلفنی کارشناسان بهداشت با آنها و گروه های هدف، مطابق با سند ملی واکسیناسیون، به پایگاههای واکسیناسیون مراجعه و از ازدحام و تجمع در این مراکز خودداری کنند.
او با اشاره به اثر بخشی واکسن و تاثیر گذار بودن انواع مختلف واکسن در برابر کاهش شیوع و انتشار این بیماری و کاهش مرگ و میر ناشی از آن، اضافه کرد: خوشبختانه بررسی و تجریه و تحلیل آمارها در سطح شهرستان نشان می دهد که از زمان شروع واکسیناسیون که از اوایل اسفند سال گذشته آغاز شد، مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در سطح شهرستان خوشبختانه به شدت کاهش یافته است که این نشان از اثر بخشی واکسن و تاثیر گذار بودن انواع مختلف واکسن در برابر کاهش شیوع و انتشار این ویروس در سطح جامعه دارد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان در خصوص عوارض واکسن کرونا، اظهار داشت: بر اساس آمار و اطلاعات ثبت شده، خوشبختانه کمترین عوارض تزریق واکسن هم در سطح این شهرستان پس از تزریق واکسن مشاهده شده است، علائمی مانند تب خفیف، درد محل تزریق، بدن درد و علائم گوارشی از جمله گزارشات ارسالی و ثبت شده است که این علائم از عوارض طبیعی و غیر قابل انکار هر نوع واکسن حتی در واکسن نوزادان و کودکان است و این علائم هم در نهایت در روز دوم یا سوم بر طرف می شود.
نوربخش تنها راه مقابله اساسی و نهایی با این ویروس با توجه به شروع موج های جدید و همچنین شیوع جهش های جدید این ویروس را تزریق واکسن دانست و ابراز امیدواری کرد: این واکسیناسیون، میتواند با افزایش سطح ایمنی افراد تا حد زیادی پیامدهای روانی ناشی از همهگیری این بیماری را در جامعه کاهش دهد.
او، با توجه به شروع موج پنجم کرونا با ویروس جهش یافته موسوم به دلتا و مشاهده ابتلا و مرگ و میر در گروههای سنی پایینتر و همچنین سرعت سرایت و انتقال در نوع دلتا، از مردم خواست که در این شرایط حساس و خاص، بیش از پیش دستورالعملهای بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
معاون بهداشتی شبکه و رییس مرکز بهداشت شهرستان فراشبند با توجه به آمار بالای بیماران سرپایی در بیمارستان امام هادی (ع) فراشبند و بیماران بستری در بیمارستان های استان و شهرستانهای همچوار، برگزاری مراسم عزا و عروسی را عاملی برای افزایش ابتلا به کرونا دانست و یاد آور شد: مردم باید به این موضوع مهم توجه داشته باشند که برای پیشگیری از سرایت این ویروس، از حضور در اجتماعات خانوادگی، مراسم های عروسی و تولد خودداری کنند.
پایان خبر
نظر دهید